Facebook

Remschoenen IVECO

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen IVECO

Remschoenen als handrem

Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken. Je kunt bij ons betalen via MisterCash en Creditcard Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIVAUXHALLNISSAN.

Remschoenen IVECO bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. Remschoenen en apk keuring Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid zorgen worden deze bij de apk keuring zeer grondig onderzocht. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders.

Remschoenset monteren

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. Voor sommige auto’s zijn er nu ook complete voor gemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen. De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Producten
Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8714
48,50
124,35
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8931
54,00
142,11
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8964
49,57
120,91
incl. BTW

Remschoen -montageset achterzijde
Artikelnr: 0776Q
13,36
34,25
incl. BTW

Remschoen montageset achterzijde
Artikelnr: 0839Q
11,85
28,89
incl. BTW

Remschoen -montageset achterzijde
Artikelnr: 0776Q
13,36
34,25
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8714
48,50
124,35
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8714
48,50
124,35
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.