Facebook

Remschoenen JAGUAR

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen JAGUAR

Remschoenset monteren

Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw JAGUAR. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Je kunt bij ons betalen via MisterCash, PayPal en AfterPay

Remschoenen auto bestellen

Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct op gemerkt en zorgt voor een apk afkeur van de auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Remschoenen als handrem

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, Zimmermann, Brembo, Jurid, Pagid en ATE De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.