FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen JEEP

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen monteren JEEP

Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Remschoenen zelf demonteren

De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit.

Remschoen zelf monteren

Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Remschoenen kopen doet u bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.