FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen KIA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen monteren KIA

Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. De schoen worden in de remtrommel gemonteerd en ertegen aan gedrukt tijdens het remmen de set bestaat altijd uit minimaal 4 segmenten omdat er 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Remschoenen zelf demonteren

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken. Remschoenen kopen doet u bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders.

Remschoen zelf monteren

Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct op gemerkt en zorgt voor een apk afkeur van de auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.