Facebook

Remschoenen KIA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Voor welk model KIA

Remschoenen KIA

Remschoenen als handrem

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring.

Remschoenen KIA bestellen

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto.

Remschoenset monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIAASTON MARTINROVERLDV. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

Producten
Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 9336
29,14
83,25
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 9080
25,11
69,74
incl. BTW

Remschoen montageset achterzijde
Artikelnr: 0880Q
10,84
27,80
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 9233
27,96
68,20
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 9336
29,14
83,25
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8857
23,92
66,45
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8824
40,67
99,19
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.