Facebook

Remschoenen LADA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen LADA

Remschoenset monteren

De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Remschoenen als handrem

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGESSANGYONGGMCPLYMOUTH.

Remschoenen LADA bestellen

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Remschoenen kopen doet u bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.