FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen LADA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen monteren LADA

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.

Remschoenen zelf demonteren

Remschoenen kopen doet u bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Remschoen zelf monteren

Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.