Facebook

Remschoenen LANCIA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Voor welk model LANCIA

Remschoenen LANCIA

Remschoenen als handrem

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LANCIA past. Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De achterwielen remmen maar voor ongeveer 20% mee terwijl de voor remmen 80% voor hun rekening nemen.

Remschoenset monteren

De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt. Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto. Je kunt bij ons betalen via overboeking

Remschoenen auto bestellen

Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De schoen worden in de remtrommel gemonteerd en ertegen aan gedrukt tijdens het remmen de set bestaat altijd uit minimaal 4 segmenten omdat er 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen.

Producten
Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8939
31,42
71,42
incl. BTW

Remschoen -montageset achterzijde
Artikelnr: 0739Q
15,56
44,46
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 9174
31,44
84,96
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.