FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen LANCIA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoen zelf monteren

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDASAABSUBARU. Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij controleren altijd bij de LANCIA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remschoenen zelf demonteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. De prijzen van deze auto onderdelen vallen erg mee zeker als deze gekocht worden bij RemOnderdelen tegen groothandels prijzen de arbeid echter kan wel wat langer zijn.

Remschoenen monteren auto

Voor sommige auto’s zijn er nu ook complete voor gemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.