FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen LDV

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen monteren LDV

Voor sommige auto’s zijn er nu ook complete voor gemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Remschoenen kopen doet u bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Remschoen zelf monteren

De prijzen van deze auto onderdelen vallen erg mee zeker als deze gekocht worden bij RemOnderdelen tegen groothandels prijzen de arbeid echter kan wel wat langer zijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remschoenen zelf demonteren

Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.