FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen LEXUS

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoen zelf monteren

Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS De prijzen van deze auto onderdelen vallen erg mee zeker als deze gekocht worden bij RemOnderdelen tegen groothandels prijzen de arbeid echter kan wel wat langer zijn. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Remschoenen zelf demonteren

Je kunt bij ons betalen via Creditcard Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Remschoenen en apk keuring Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid zorgen worden deze bij de apk keuring zeer grondig onderzocht.

Remschoenen monteren auto

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.