Facebook

Remschoenen LINCOLN

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Voor welk model LINCOLN

Remschoenen LINCOLN

Remschoenset monteren

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Voor sommige auto’s zijn er nu ook complete voor gemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt.

Remschoenen LINCOLN bestellen

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken.

Remschoenen als handrem

Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.