FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen LOTUS

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen monteren LOTUS

Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Remschoenen zelf demonteren

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen.

Remschoen zelf monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABISUZUSUZUKIDAIHATSUOLDSMOBILE. Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct op gemerkt en zorgt voor een apk afkeur van de auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd