Facebook

Remschoenen LOTUS

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen LOTUS

Remschoenen LOTUS bestellen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels.

Remschoenset monteren

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De prijzen van deze auto onderdelen vallen erg mee zeker als deze gekocht worden bij RemOnderdelen tegen groothandels prijzen de arbeid echter kan wel wat langer zijn. Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen. Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden.

Remschoenen als handrem

De achterwielen remmen maar voor ongeveer 20% mee terwijl de voor remmen 80% voor hun rekening nemen. De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.