FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen MASERATI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen monteren MASERATI

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Remschoenen zelf demonteren

Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Remschoen zelf monteren

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De achterwielen remmen maar voor ongeveer 20% mee terwijl de voor remmen 80% voor hun rekening nemen.