Facebook

Remschoenen MASERATI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Voor welk model MASERATI

Remschoenen MASERATI

Remschoenset monteren

De prijzen van deze auto onderdelen vallen erg mee zeker als deze gekocht worden bij RemOnderdelen tegen groothandels prijzen de arbeid echter kan wel wat langer zijn. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Remschoenen als handrem

Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MASERATI. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIATESLAMINICITROENLANCIA.

Remschoenen auto bestellen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.