Facebook

Remschoenen MG

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Voor welk model MG

Remschoenen MG

Remschoenset monteren

Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. De achterwielen remmen maar voor ongeveer 20% mee terwijl de voor remmen 80% voor hun rekening nemen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, ATE, Bendix, TRW, Zimmermann en Jurid

Remschoenen MG bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De schoen worden in de remtrommel gemonteerd en ertegen aan gedrukt tijdens het remmen de set bestaat altijd uit minimaal 4 segmenten omdat er 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct op gemerkt en zorgt voor een apk afkeur van de auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden.

Remschoenen als handrem

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.