Facebook

Remschoenen NISSAN

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Voor welk model NISSAN

Remschoenen NISSAN

Remschoenen NISSAN bestellen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De prijzen van deze auto onderdelen vallen erg mee zeker als deze gekocht worden bij RemOnderdelen tegen groothandels prijzen de arbeid echter kan wel wat langer zijn. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen.

Remschoenen als handrem

Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De schoen worden in de remtrommel gemonteerd en ertegen aan gedrukt tijdens het remmen de set bestaat altijd uit minimaal 4 segmenten omdat er 2 segmenten per wiel worden gemonteerd.

Remschoenset monteren

U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Remschoenen kopen doet u bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Voor sommige auto’s zijn er nu ook complete voor gemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop.

Producten
Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8890
25,14
59,87
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8890
25,14
59,87
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8890
25,14
59,87
incl. BTW

Remschoen -montageset achterzijde
Artikelnr: 0741Q
12,10
30,25
incl. BTW

Remschoen -montageset achterzijde
Artikelnr: 0741Q
12,10
30,25
incl. BTW

Remschoen montageset achterzijde
Artikelnr: 0848Q
12,35
29,41
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8528
31,28
74,47
incl. BTW

Remschoen -montageset achterzijde
Artikelnr: 0718Q
11,11
25,83
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.