FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen NISSAN

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen zelf demonteren

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Remschoenen kopen doet u bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders.

Remschoen zelf monteren

Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Remschoenen monteren auto

Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.