FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen OPEL

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen zelf demonteren

De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDANISSANDAEWOO. Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remschoenen monteren auto

De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen.

Remschoen zelf monteren

Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. De prijzen van deze auto onderdelen vallen erg mee zeker als deze gekocht worden bij RemOnderdelen tegen groothandels prijzen de arbeid echter kan wel wat langer zijn. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.