FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen PEUGEOT

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoen zelf monteren

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct op gemerkt en zorgt voor een apk afkeur van de auto. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels.

Remschoenen monteren PEUGEOT

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders.

Remschoenen zelf demonteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring.