Facebook

Remschoenen PLYMOUTH

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen PLYMOUTH

Remschoenset monteren

Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Remschoenen als handrem

Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PLYMOUTH past. Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIDSDACIADAEWOORENAULT.

Remschoenen auto bestellen

De achterwielen remmen maar voor ongeveer 20% mee terwijl de voor remmen 80% voor hun rekening nemen. Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.