FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen PLYMOUTH

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen monteren PLYMOUTH

Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De schoen worden in de remtrommel gemonteerd en ertegen aan gedrukt tijdens het remmen de set bestaat altijd uit minimaal 4 segmenten omdat er 2 segmenten per wiel worden gemonteerd.

Remschoenen zelf demonteren

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Remschoen zelf monteren

Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSVAUXHALLHYUNDAI. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels.