Facebook

Remschoenen PONTIAC

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen PONTIAC

Remschoenen PONTIAC bestellen

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder.

Remschoenen als handrem

De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken. Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden.

Remschoenset monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Producten
Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 9026
45,51
119,76
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 40514
48,11
133,64
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.