Facebook

Remschoenen PORSCHE

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Voor welk model PORSCHE

Remschoenen PORSCHE

Remschoenen als handrem

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PORSCHE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Remschoenset monteren

U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt.

Remschoenen auto bestellen

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODAVW VOLKSWAGENDAIHATSU.

Producten
Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8720
27,35
78,13
incl. BTW

Remschoen -montageset achterzijde
Artikelnr: 0522Q
12,83
31,28
incl. BTW

Remschoen -montageset achterzijde
Artikelnr: 0522Q
12,83
31,28
incl. BTW

Remschoen -montageset achterzijde
Artikelnr: 0522Q
12,83
31,28
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.