FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen PORSCHE

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen monteren PORSCHE

Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Remschoenen zelf demonteren

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De prijzen van deze auto onderdelen vallen erg mee zeker als deze gekocht worden bij RemOnderdelen tegen groothandels prijzen de arbeid echter kan wel wat langer zijn. Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen. De achterwielen remmen maar voor ongeveer 20% mee terwijl de voor remmen 80% voor hun rekening nemen.

Remschoen zelf monteren

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIPLYMOUTHLAND ROVERSEATLANCIA. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. Remschoenen kopen doet u bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.