FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen RENAULT

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen zelf demonteren

De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct op gemerkt en zorgt voor een apk afkeur van de auto.

Remschoen zelf monteren

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring.

Remschoenen monteren auto

Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTOPELDAEWOONISSANVW VOLKSWAGEN.