FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen ROVER

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoen zelf monteren

De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Remschoenen zelf demonteren

Gietijzer komt minder veel voor als component. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ROVER, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Remschoenen monteren auto

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODAJAGUARDAEWOOISUZU. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.