Facebook

Remschoenen ROVER

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Voor welk model ROVER

Remschoenen ROVER

Remschoenen ROVER bestellen

De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels.

Remschoenen als handrem

Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen. Je kunt bij ons betalen via Creditcard, AfterPay, overboeking en PayPal De prijzen van deze auto onderdelen vallen erg mee zeker als deze gekocht worden bij RemOnderdelen tegen groothandels prijzen de arbeid echter kan wel wat langer zijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Remschoenset monteren

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder.

Producten
Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8618
39,41
101,05
incl. BTW

Remschoen -montageset achterzijde
Artikelnr: 0520Q
13,08
36,33
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8606
25,89
63,16
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8865
33,38
81,42
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.