Facebook

Remschoenen SAAB

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Voor welk model SAAB

Remschoenen SAAB

Remschoenset monteren

Voor sommige auto’s zijn er nu ook complete voor gemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt.

Remschoenen als handrem

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto. Remschoenen kopen doet u bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Remschoenen SAAB bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De schoen worden in de remtrommel gemonteerd en ertegen aan gedrukt tijdens het remmen de set bestaat altijd uit minimaal 4 segmenten omdat er 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.

Producten
Remschoen -montageset achterzijde
Artikelnr: 0501Q
17,50
49,99
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8620
36,29
82,47
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8620
36,29
82,47
incl. BTW

Remschoenset achterzijde
Artikelnr: 8620
36,29
82,47
incl. BTW

Remschoen montageset achterzijde
Artikelnr: 0711Q
10,36
27,26
incl. BTW

Remschoen montageset achterzijde
Artikelnr: 0711Q
10,36
27,26
incl. BTW

Remschoen montageset achterzijde
Artikelnr: 0480Q
7,28
18,21
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.