FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen SAAB

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen zelf demonteren

De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct op gemerkt en zorgt voor een apk afkeur van de auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Remschoen zelf monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLPEUGEOTMINILAND ROVERSSANGYONG. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken.

Remschoenen monteren SAAB

Voor sommige auto’s zijn er nu ook complete voor gemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder.