FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen SEAT

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen zelf demonteren

De prijzen van deze auto onderdelen vallen erg mee zeker als deze gekocht worden bij RemOnderdelen tegen groothandels prijzen de arbeid echter kan wel wat langer zijn. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Remschoenen monteren SEAT

Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De schoen worden in de remtrommel gemonteerd en ertegen aan gedrukt tijdens het remmen de set bestaat altijd uit minimaal 4 segmenten omdat er 2 segmenten per wiel worden gemonteerd.

Remschoen zelf monteren

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.