FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen SKODA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen zelf demonteren

U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Remschoenen monteren SKODA

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Remschoenen en apk keuring Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid zorgen worden deze bij de apk keuring zeer grondig onderzocht. Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt.

Remschoen zelf monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen.