FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen SMART

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoen zelf monteren

Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART. Gietijzer komt minder veel voor als component. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen.

Remschoenen monteren auto

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct op gemerkt en zorgt voor een apk afkeur van de auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Remschoenen zelf demonteren

U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels. Remschoenen en apk keuring Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid zorgen worden deze bij de apk keuring zeer grondig onderzocht. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.