FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen SUBARU

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen monteren SUBARU

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen.

Remschoen zelf monteren

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Remschoenen zelf demonteren

Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTANISSANDAEWOOBUICK. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.