FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen SUZUKI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen monteren SUZUKI

De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Remschoenen zelf demonteren

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Remschoenen en apk keuring Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid zorgen worden deze bij de apk keuring zeer grondig onderzocht. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Remschoen zelf monteren

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.