FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen TOYOTA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen zelf demonteren

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden.

Remschoen zelf monteren

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Je kunt bij ons betalen via iDeal, Creditcard, MisterCash en overboeking Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAISKODAMASERATIOPELIVECO.

Remschoenen monteren TOYOTA

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend.