FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen VAUXHALL

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoen zelf monteren

Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Elke VAUXHALL heeft een eigen VIN-nummer. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken.

Remschoenen zelf demonteren

Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACMASERATICHRYSLERMAZDABMWAUDI.

Remschoenen monteren auto

De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen.