Facebook

Remschoenen VAUXHALL

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Voor welk model VAUXHALL

Remschoenen VAUXHALL

Remschoenset monteren

Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTKIAFERRARI. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt.

Remschoenen VAUXHALL bestellen

Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Remschoenen als handrem

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.