Facebook

Remschoenen VOLVO

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Voor welk model VOLVO

Remschoenen VOLVO

Remschoenset monteren

Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto. De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct op gemerkt en zorgt voor een apk afkeur van de auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Remschoenen als handrem

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden.

Remschoenen auto bestellen

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Producten
Remschoen montageset achterzijde
Artikelnr: 0831Q
15,38
43,94
incl. BTW

Remschoenset, parkeerrem achterzijde
Artikelnr: 8925
37,03
105,79
incl. BTW

Remschoenset, parkeerrem achterzijde
Artikelnr: 8925
37,03
105,79
incl. BTW

Remschoenset, parkeerrem achterzijde
Artikelnr: 8925
37,03
105,79
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.