FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen AUDI

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang bestellen voor uw AUDI

Bij het vervangen van remslangen dient men rekening te houden dat er remvloeistof kan weglekken en bij gevuld moet worden. Remslangen slijten door het bewegen tijdens het rijden hierdoor ontstaan er haar scheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken. Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Remslang demonteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Remslangen en remvloeistoffen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Als u dus nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het handig om altijd een busje remvloeistof bij de hand te hebben. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.