Facebook

Remslangen BEDFORD

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Voor welk model BEDFORD

Remslangen BEDFORD

De juiste remslang vinden

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Dot 4 is de meest voorkomende remvloeistof voor de Europese auto's .

Remslang monteren

Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Elke BEDFORD heeft een eigen VIN-nummer. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen om de remklauwen en remblokken te kunnen bedienen. De prijzen van de remslangen vallen erg mee en worden altijd geleverd met gratis rem reiniger en vet het is verstandig om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, daar deze altijd bijgevuld moet worden.

Remslang bestellen voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACSEATALFA ROMEOJEEPGMCHYUNDAI. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemDiscounter.nl. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Producten
Remslang achterzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 3323
15,58
44,53
incl. BTW

Remslang voorzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 1571
13,82
38,38
incl. BTW

Remslang voorzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 1571
13,82
38,38
incl. BTW

Remslang voorzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 1571
13,82
38,38
incl. BTW

Remslang achterzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 3323
15,58
44,53
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.