FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen BEDFORD

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang bestellen voor uw BEDFORD

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Houd u er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt daar deze door de slangen loopt en bij verkeerde vloeistof het rubber aangetast kan worden.

Remslang demonteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTDODGEMITSUBISHIVOLVO. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Remslangen en remvloeistoffen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Als u dus nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het handig om altijd een busje remvloeistof bij de hand te hebben.