FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen BMW

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang bestellen voor uw BMW

Men moet er wel op rekenen dat het remsysteem ontlucht moet worden. Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee. Bij het vervangen van remslangen dient men rekening te houden dat er remvloeistof kan weglekken en bij gevuld moet worden. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen.

Remslangen en remvloeistoffen

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost. Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen. Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage.

Remslang demonteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.