FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen BUICK

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang demonteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTINFINITIMAZDAFORD. De remleidingen zijn de dunnen stalen leidingen onder het chassis en deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen en aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BUICK past.

Remslang bestellen voor uw auto

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij het vervangen van remslangen dient men rekening te houden dat er remvloeistof kan weglekken en bij gevuld moet worden.

Remslangen en remvloeistoffen

Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. De prijzen van de remslangen vallen erg mee en worden altijd geleverd met gratis rem reiniger en vet het is verstandig om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, daar deze altijd bijgevuld moet worden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Als u dus nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het handig om altijd een busje remvloeistof bij de hand te hebben. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.