FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen CADILLAC

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang demonteren

Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CADILLAC komen. Als u dus nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het handig om altijd een busje remvloeistof bij de hand te hebben.

Remslangen en remvloeistoffen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Remslang bestellen voor uw auto

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.