Facebook

Remslangen CADILLAC

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Voor welk model CADILLAC

Remslangen CADILLAC

De juiste remslang vinden

Een remslang moet veel druk kunnen verdragen en is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Houd u er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt daar deze door de slangen loopt en bij verkeerde vloeistof het rubber aangetast kan worden. Elke CADILLAC heeft een eigen VIN-nummer. Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Remslang bestellen voor uw auto

De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Bij het vervangen van remslangen dient men rekening te houden dat er remvloeistof kan weglekken en bij gevuld moet worden.

Remslang monteren

De remleidingen zijn de dunnen stalen leidingen onder het chassis en deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen en aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.