FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen CHEVROLET

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang demonteren

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELBEDFORDDAIMLER.

Remslangen en remvloeistoffen

Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Remslang bestellen voor uw auto

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet meer naar behoren kan functioneren en er gevaar tijden het remmen ontstaat. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.