Facebook

Remslangen CHRYSLER

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen CHRYSLER

Remslang monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHRYSLER. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

De juiste remslang vinden

Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie.

Remslang bestellen voor uw auto

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILETOYOTAFORDDAIHATSU. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Producten
Remslang achterzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 3988
14,24
36,52
incl. BTW

Remslang voorzijde, links
Artikelnr: SL 6332
42,62
115,18
incl. BTW

Remslang voorzijde, rechts
Artikelnr: SL 6333
42,62
115,18
incl. BTW

Remslang voorzijde, links
Artikelnr: SL 6332
42,62
115,18
incl. BTW

Remslang voorzijde, links
Artikelnr: SL 6188
21,96
59,36
incl. BTW