FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen CHRYSLER

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang bestellen voor uw CHRYSLER

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Remslangen en remvloeistoffen

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Remslang demonteren

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIJAGUARLINCOLNDACIAFERRARI. Houd u er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt daar deze door de slangen loopt en bij verkeerde vloeistof het rubber aangetast kan worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.