FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen CITROEN

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang bestellen voor uw CITROEN

Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. De prijzen van de remslangen vallen erg mee en worden altijd geleverd met gratis rem reiniger en vet het is verstandig om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, daar deze altijd bijgevuld moet worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABSUZUKISKODALADATOYOTA. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen.

Remslangen en remvloeistoffen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Remslang demonteren

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost.