FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen DAEWOO

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang demonteren

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Dit is een simpele reparatie en kan een boel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook de remslang te vernieuwen ook omdat de prijzen van de remslangen laag zijn. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Remslang bestellen voor uw DAEWOO

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen om de remklauwen en remblokken te kunnen bedienen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen.

Remslangen en remvloeistoffen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.