FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen DAF

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang bestellen voor uw DAF

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATPLYMOUTHFORDJAGUAR. Een remslang moet veel druk kunnen verdragen en is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemDiscounter.nl. Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit.

Remslang demonteren

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen om de remklauwen en remblokken te kunnen bedienen. De prijzen van de remslangen vallen erg mee en worden altijd geleverd met gratis rem reiniger en vet het is verstandig om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, daar deze altijd bijgevuld moet worden. Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage.

Remslangen en remvloeistoffen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.