Facebook

Remslangen DAF

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Voor welk model DAF

Remslangen DAF

Remslang bestellen voor uw DAF

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis.

Remslang monteren

Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

De juiste remslang vinden

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Men moet er wel op rekenen dat het remsysteem ontlucht moet worden. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het kan ook zijn dat uw remslang lekt.

Producten
Remslang voorzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 1262
14,60
35,62
incl. BTW

Remslang achterzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 1178
13,37
35,19
incl. BTW

Remslang achterzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 1178
13,37
35,19
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.