FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen DAIHATSU

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang demonteren

Elke DAIHATSU heeft een eigen VIN-nummer. Bij het vervangen van remslangen dient men rekening te houden dat er remvloeistof kan weglekken en bij gevuld moet worden. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Remslangen en remvloeistoffen

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Als u dus nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het handig om altijd een busje remvloeistof bij de hand te hebben. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Dot 4 is de meest voorkomende remvloeistof voor de Europese auto's . Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Remslang bestellen voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTDAIHATSULEXUS. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet meer naar behoren kan functioneren en er gevaar tijden het remmen ontstaat. Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen.