FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen DAIMLER

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang demonteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECORENAULTJAGUARHONDAKIA. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring. Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee.

Remslang bestellen voor uw DAIMLER

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Dot 4 is de meest voorkomende remvloeistof voor de Europese auto's . Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemDiscounter.nl. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Remslangen en remvloeistoffen

Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.