Facebook

Remslangen DAIMLER

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Voor welk model DAIMLER

Remslangen DAIMLER

Remslang monteren

Wij controleren altijd bij de DAIMLER dealer of de onderdelen passen op uw auto. Men moet er wel op rekenen dat het remsysteem ontlucht moet worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAVAUXHALLLDVSAAB. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet meer naar behoren kan functioneren en er gevaar tijden het remmen ontstaat.

De juiste remslang vinden

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Remslang bestellen voor uw auto

Omdat de remslang van rubber is wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit waardoor er haarscheuren ontstaan. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Remslangen slijten door het bewegen tijdens het rijden hierdoor ontstaan er haar scheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken. Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken.

Producten
Remslang voorzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 4261
13,82
32,90
incl. BTW

Remslang voorzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 3305
13,52
33,79
incl. BTW

Remslang achterzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 2107
15,17
43,35
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.