FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen DODGE

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang demonteren

Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen om de remklauwen en remblokken te kunnen bedienen.

Remslang bestellen voor uw DODGE

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

Remslangen en remvloeistoffen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTALEXUSSAABLINCOLN. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.