Facebook

Remslangen FIAT

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Voor welk model FIAT

Remslangen FIAT

Remslang monteren

Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. De remleidingen zijn de dunnen stalen leidingen onder het chassis en deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen en aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

De juiste remslang vinden

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIATOYOTALAMBORGHINIDAEWOOKIADS. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FIAT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Remslang bestellen voor uw auto

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Houd u er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt daar deze door de slangen loopt en bij verkeerde vloeistof het rubber aangetast kan worden. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet meer naar behoren kan functioneren en er gevaar tijden het remmen ontstaat. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Producten
Remslang achterzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 3333
13,82
31,41
incl. BTW

Remslang achterzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 6231
13,35
38,13
incl. BTW

Remslang voorzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 6335
14,87
35,41
incl. BTW

Remslang achterzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 5649
14,65
34,89
incl. BTW

Remslang achterzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 3333
13,82
31,41
incl. BTW

Remslang voorzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 2195
14,91
41,41
incl. BTW

Remslang achterzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 2449
18,50
45,12
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.