Facebook

Remslangen FORD

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Voor welk model FORD

Remslangen FORD

De juiste remslang vinden

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage. De prijzen van de remslangen vallen erg mee en worden altijd geleverd met gratis rem reiniger en vet het is verstandig om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, daar deze altijd bijgevuld moet worden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt.

Remslang monteren

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. De remleidingen zijn de dunnen stalen leidingen onder het chassis en deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen en aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Remslang bestellen voor uw FORD

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Omdat de remslang van rubber is wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit waardoor er haarscheuren ontstaan. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee.

Producten
Remslang achterzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 5621
13,82
34,55
incl. BTW

Remslang voorzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 6264
15,69
38,28
incl. BTW

Remslang voorzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 4908
13,82
39,48
incl. BTW

Remslang voorzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 6335
14,87
35,41
incl. BTW

Remslang voorzijde, rechts
Artikelnr: SL 4898
22,60
62,79
incl. BTW

Remslang voorzijde, links
Artikelnr: SL 4897
18,97
43,12
incl. BTW

Remslang voorzijde, rechts
Artikelnr: SL 4905
15,17
43,35
incl. BTW

Remslang achterzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 4901
14,39
34,25
incl. BTW

Remslang voorzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 5654
15,17
39,93
incl. BTW

Remslang voorzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 2107
15,17
43,35
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.