FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen FORD

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang bestellen voor uw FORD

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Je kunt bij ons betalen via overboeking en PayPal Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOMINIBMWSKODA. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Een remslang moet veel druk kunnen verdragen en is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt.

Remslang demonteren

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemDiscounter.nl.

Remslangen en remvloeistoffen

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen om de remklauwen en remblokken te kunnen bedienen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.