FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen INFINITI

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen en remvloeistoffen

Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Remslang demonteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAPONTIACHONDALOTUSIVECO. Wij controleren altijd bij de INFINITI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Remslang bestellen voor uw auto

Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Bosch, Bendix, Zimmermann, Textar, Brembo, Rofren en ATE Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.