Facebook

Remslangen INFINITI

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Voor welk model INFINITI

Remslangen INFINITI

De juiste remslang vinden

Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Dit is een simpele reparatie en kan een boel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook de remslang te vernieuwen ook omdat de prijzen van de remslangen laag zijn. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemDiscounter.nl. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt.

Remslang bestellen voor uw INFINITI

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Je kunt bij ons betalen via MisterCash en PayPal Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee.

Remslang monteren

Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTAPLYMOUTHPORSCHELADAJAGUAR.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.