FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen ISUZU

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang bestellen voor uw ISUZU

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Houd u er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt daar deze door de slangen loopt en bij verkeerde vloeistof het rubber aangetast kan worden. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Remslangen en remvloeistoffen

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Remslang demonteren

Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEOPELRENAULTHYUNDAI. Remslangen slijten door het bewegen tijdens het rijden hierdoor ontstaan er haar scheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken. Een remslang moet veel druk kunnen verdragen en is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt.