FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen IVECO

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang demonteren

De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Houd u er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt daar deze door de slangen loopt en bij verkeerde vloeistof het rubber aangetast kan worden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw IVECO past.

Remslangen en remvloeistoffen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Remslang bestellen voor uw auto

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Dit is een simpele reparatie en kan een boel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook de remslang te vernieuwen ook omdat de prijzen van de remslangen laag zijn. Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De remleidingen zijn de dunnen stalen leidingen onder het chassis en deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen en aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd.