FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen JAGUAR

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang demonteren

Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet meer naar behoren kan functioneren en er gevaar tijden het remmen ontstaat. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage.

Remslangen en remvloeistoffen

De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen om de remklauwen en remblokken te kunnen bedienen. Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Remslang bestellen voor uw JAGUAR

Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.