FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen JEEP

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen en remvloeistoffen

Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt.

Remslang demonteren

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Remslang bestellen voor uw JEEP

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.