FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen KIA

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang demonteren

Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet meer naar behoren kan functioneren en er gevaar tijden het remmen ontstaat. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw KIA past.

Remslangen en remvloeistoffen

Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken. Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Remslang bestellen voor uw auto

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANPORSCHEGMCROVERSMART. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.